torsdag 26. mars 2009

There are up's and down's in every friendship

Når man har en bestevenn kommer dere til å ha tider hvor dere ikke kan få nok av hverandre, og tider hvor dere synes at hun er den dummeste personen i verden. Da er det viktig å tenke på hvorfor du ble bestevenn med personen til å begynne med, og huske de positive tingene i stedet for å bare tenke på den ene tingen dere kjekler om nå.
Det å krangle i seg selv er ikke noe problem, det som er vanskelig er det å klare å holde sammen i tykt og tynt. Det å klare å si at kanskje det var din feil, eller gi deg selv om du vet du har rett. Det er ikke sånn at man må blåse opp hver minste lille ting, noen ganger er det best å bare ikke si mer og hoppe over til et annet tema.

Når man er bestevenner sier man ofte at man skal være bestevenner livet ut. Det er utrolig lett å si, men det betyr ikke at det må bli sånn forde. Hvis man skal være bestevenner livet ut tror jeg man virkelig må satse på det. Det er ikke en lett ting, for "livet ut" er veldig lenge. Ikke gå hele sommerferien og vent på at hun skal spørre om dere skal finne på noe, og senere skylde på at det er hun som ikke gjorde noe for at dere skulle holde sammen.

De hyggelige tidene er det viktig å ta vare på. Ta bilder og lag minner! For hvis dere skal være venner livet ut er sånt veldig koselig å se tilbake på.

Har dere oppturer og nedturer med deres bestevenner?

xoxo

1 kommentar:

Anonym sa...

Sv. det var i syvende klasse ja. gode minner.

Har du foresten de bildene jeg spurte deg en gang om? De bilde fra sleepover party? (a) haha. det er minner det